flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

План заходів

01 квітня 2015, 11:23

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказом голови

Турійського районного суду

Волинської області

від 22.12.2014  № 32/01-06

 

 

ПЛАН

заходів Турійського районного суду Волинської області

на 2015 рік

щодо реалізації положень Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»

 

 

№ з/п

Зміст заходу

Строк виконання

Відповідальні за виконання заходу

Примітка

1

Ознайомлювати працівників суду із наступними змінами до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

постійно

О.Г.Хамініч

О.І.Федорук

 

2

Провести необхідну роз’яснювальну роботу щодо заповнення суддями та державними службовцями суду декларацій про доходи, зобов’язання фінансового характеру та майновий стан державного службовця та особи, яка претендує на зайняття посади державного службовця щодо себе та членів своєї сім’ї.

у разі необхідності

О.Г.Хамініч

О.І.Федорук

 

3

Контроль за наявністю у кожного державного службовця суду затвердженої у встановленому порядку посадової інструкції.

постійно

О.Г.Хамініч

 

 

4

Забезпечувати добір і розстановку кадрів на засадах неупередженого конкурсного відбору, а також забезпечити постійний контроль за додержанням законодавства щодо заборони державним службовцям займатися підприємницькою діяльністю. 

постійно

Г.Й.Хвіц,

О.Г.Хамініч

 

 

5

Забезпечити якісне функціонування рубрики «Інформація про виконання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»» на офіційному веб-сайті  суду з метою інформування громадськості про розроблені нормативно-правові документи щодо боротьби з корупцією, запобігання її виникненню.

 

постійно

 

 

О.Г.Хамініч,

 

 

            

 

6

Систематично обговорювати на апаратних нарадах працівників суду додержання вимог законодавства про державну службу, здійснення заходів щодо запобігання корупційним проявам та реагування на них.

постійно

Г.Й.Хвіц,

О.Г.Хамініч

 

 

7

Звертати особливу увагу на звернення та скарги громадян, що містять інформацію щодо корупційних діянь, вчинених державними службовцями суду та суддями, з метою своєчасного виявлення та усунення причин, що можуть  породжувати порушення прав та свобод громадян.

постійно

Г.Й.Хвіц,

О.Г.Хамініч

 

 

8

Забезпечити вжиття заходів щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності винних державних службовців даного суду у вчиненні корупційних правопорушень.

у разі необхідності

Г.Й.Хвіц,

О.Г.Хамініч

 

 

9

Контролювати застосування Загальних правил поведінки державного службовця, затверджених наказом Головдержслужби України від 04.08.2010 № 214, із наступними змінами та доповненнями.

постійно

Г.Й.Хвіц,

О.Г.Хамініч

 

 

10

 Проводити службові розслідування у кожному конкретному випадку порушення державними службовцями суду антикорупційних нормативно-правових актів відповідно до чинного законодавства.

в разі необхідності

Г.Й.Хвіц,

О.Г.Хамініч

 

 

11

 Проводити ознайомлення кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців з вимогами Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" в частині обмежень, пов’язаних з проходженням державної служби.

постійно

О.Г.Хамініч,

О.І.Федорук