flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уніфіковано систему організаційно-розпорядчої документації в Автоматизованій системі виконавчого провадження

22 березня 2024, 13:59

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» 22 березня 2024 року оновило програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП).

У рамках проведеного оновлення у  функціоналі АСВП уніфіковано систему організаційно-розпорядчої документації*. Змінений принцип відображення підписанта в ряді шаблонів процесуальних документів:

  • інформація про підписанта виводитиметься за принципом - <Ім'я> <ПРІЗВИЩЕ>;
  • поле «Скорочене ПІБ» у профілі користувача має назву «Власне ім’я та прізвище».

Забезпечена можливість формувати платіжні інструкції (списання) по відокремлених підрозділах боржника-юридичної особи. Виконавець може звернути стягнення на кошти/електронні гроші боржника - юридичної особи, що знаходяться на його рахунках/електронних гаманцях і на рахунках/електронних гаманцях, відкритих боржником - юридичною особою через свої філії, представництва та інші відокремлені підрозділи:

  • при формуванні платіжної інструкції (списання) у блок «Платник» додано поле «Відокремлений підрозділ». Дане поле є комбобоксом, з можливістю обрати один із записів, що містяться на вкладці «Відокремлені підрозділи» обраного ВП (за наявності таких записів);
  • здійснено доопрацювання друкованої форми платіжної інструкції (списання). У разі заповнення поля «Відокремлений підрозділ» при формуванні ПІ (списання), у друкованій формі у полі «Платник» буде відображено назву обраного відокремленого підрозділу, а у полі «Код платника» - ЄДРПОУ такого відокремленого підрозділу;
  • забезпечено можливість здійснювати вивантаження таких платіжних інструкцій (списання) в електронному вигляді.
  • Крім того, здійснено ряд інших покращень та виправлено низку помилок в роботі АСВП, що націлено на оптимізацію процесу роботи користувачів АСВП. 

* Зазначені зміни здійснені відповідно до вимог ДСТУ 4163:2020 «Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів».

Державне підприємство «Національні інформаційні системи»